Jump to content

rboyer3k

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral
  1. Yes it did, thank you! I think I've figured out what I'm doing wrong
  2. Thanks for the response. I did try this, but maybe not thoroughly enough. I didn't think about C3 location possibly being different. So you have Philharmonik 2, and it works fine for you? Did my explanation of how I created the instrument and track sound correct? I keep thinking I'm doing something really stupid that's causing this to happen. I'm not as young and smart as I used to be
  3. Apologies for bringing up an old topic (and for being somewhat off topic), but I'm a bit desperate and hoping one of you can help. I just got Philharmonik 2 CE myself, and can't for the life of me get it to make sound. It installed fine, everything's there... then in Cakewalk I go "Insert Instrument", select "Philharmonik 2", set virtual channel to 11, for example, output is "master", and create the track. I then click on the little track icon to open the VST interface, and the Philharmonik 2 interface comes up perfectly. I can manipulate and hear everything, playing no problem on the interface's keyboard... I put an instrument on track 11, close the interface, go to piano roll for my new track, and nothing... no sound. What am I doing wrong? I've searched... read all the documentation I could find, and still can't figure it out. Thanks in advance for any help. I'm trying to get back into music after a 10+ year absence, so forgive me if I seem a bit clueless. This is one of the few threads I've found with people discussing using Philharmonik 2 with Cakewalk, so I've got my fingers crossed!
×
×
  • Create New...