Jump to content

Stevie G

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. New update ,,, I got my midi file to work but now when i add a media file "my guitar" Then i cant use either Ive tried to use different drivers with no affect . I am using an old MBox mini through USB> I have had to guess which driver i need since its old. Thanks for Helping.
  2. I am using the si drum kits , i just drag and dropped a beat in my midi track. The meters are working now but not seeing my speakers now. I have another audio track for my guitar. If i get 1 to work the other doesnt but the meters are all the way up like feedback somewhere. This is so frustrating.
  3. Hi and Thanks in advance. I have loaded a previous session which only has a drum track and a Guitar track which i have not recorded anything yet but i get the vu meters to work fine but cant play the midi track . I have uninstalled and reinstalled but still not working. Please help.
  4. ok now that works but i cant record my guitar and if i play a pre there is a bunch of static. but only on the left channel.
  5. the interface is a digidesign mbox 2 , running windows 10. i tried adding some drum tracks , but they wouldnt play at all. i can play a guitar track and plays fine the cursor dont move but at least it plays . hope that helps.
  6. Everything works and plays but the cursor only moves for about 1 second then just stops no mater what i have loaded , i can drag it to the middle but still only moves for a second. Any help will be much appreciated .
×
×
  • Create New...