Jump to content

GottfriedMind

Members
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. I've been testing this song for the past 2 weeks to learn this version of CW, and tonight was the first time I've seen this.
  2. While loading a sample song tonight, this error popped up. Thanks for your help.
  3. Yes, Noel. I re-registered the dll per your instruction, using Administrative privileges in Powershell. Worked like a champ.
  4. Many thanks to Noel and all of you for responding. I found the fix from Noel's comments on another thread. http://forum.cakewalk.com/FindPost/3751189 It was related to Grooveplayer. (Now, if I can remember how to play, I'll be set......) Thanks again, Todd
  5. So I have a new project set up. I have Superior Drummer working with Cakewalk with my old Roland R-70 as an input. Now, I want the metronome to work, and I know I am doing something wrong, but I can't figure it out. Thanks, again.
  6. Don't get me wrong. I realize this is one of the basic things. I'm pushing 60 (yeah, I used that as an out....). For the life of me, I can't get the metronome to work. Audio is what I want. Midi metronome is a last resort. It sets up a Metronome track fine. I've enabled play met on record and playback. Nothing. What is the proper way to test this? Thank you all....
  7. How do I set up the project to record with no input? Thanks in advance....
×
×
  • Create New...