Jump to content

Matthew Nuttall

Members
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
  1. So, I recently installed the latest Cakewalk update (I believe it's version 2019.07, I'm not 100% sure on the name, though. 25.07.0.79, maybe). After this update, every time I attempt to open Cakewalk, I receive the message "There are no audio devices for the current driver model on your system. Please go to Edit | Preferences | Audio | Playback and Recording and choose a different driver model." Then afterwards, I press "Okay," Cakewalk opens, and I can open a project, where I receive the message "The following tracks and buses are currently assigned to a silent hardware output. The items listed below will by silent in your project until their outputs are reassigned to an appropriate hardware output." Below it, it says simply "Master." Then none of my projects will play back- I can press play, but it is completely silent. I also am unable to record- I can press arm for record, but then the record button does nothing. I did what the first message asked, and went to change my driver model. I went through every driver model I have available, and all of them had the same effect. I can't use any of them. Then I did a bit more research, and learned that the second message I receive after Cakewalk is open can also occur due to track or bus output being assigned to “None,” which I don't believe is my issue, but maybe? I've never had this issue with Cakewalk before this update, and I'm not 100% clear on what to do to fix it. Sorry if my question was phrased poorly or badly explained, I'm fairly new to Cakewalk and music production in general.
×
×
  • Create New...