Jump to content

JayCee99

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by JayCee99


  1. 6 minutes ago, JayCee99 said:

    I did select and copy the original clip and then inserted it in another position.

    The measurment is done by beats not by time.  So there are around two seconds missing in the clip. 


  2. 3 hours ago, HIBI said:

    I think pasted MIDI clip will be same length of original clip even if data is not present at the "clip ends".
    How did you copy the clip? Did you select notes of the clip with dragging on the time ruler? or selected with clicking the original clip on the track view? I think you are selecting notes of the original clip with dragging on the time ruler. Probably the clip was selected partially not full length.

    I did select and copy the original clip and then inserted it in another position.


  3. Thank you for your answer. But bouncing is not the solution. 

    In my picture, the length of the original clip is 4:00:00 . The clip length of the copied clip is 3:03:240. Yes, this behaviour of Cakewalk is only a problem for my eyes. But perhaps it can be fixed in one of the next versions.


  4. If I copy a clip the copied clip doesn't draw until the end like the source clip does. The copied clip ends at end of the last note event in the clip. See the yellow circle in the picture.

    Clip.jpg.988f4a92eb95f466eac1337e1e0c9dc9.jpg


  5. A new small issue: If I open a project, the automation lines are drawn  as a fat line as you see in the attachment. If I open the automation lane of the belonging track and close it again the automation lane is drawn correctly.

    Cakewalk.jpg

×
×
  • Create New...