Jump to content

Taylor Carnell

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. i did have it installed i deleted it and tried it and we are back and rolling, thank you for your help
  2. when i click on ASIO it gives me a warning saying cakewalk doesnt work well with it... is there a reason this is
  3. how can i install them?
  4. hello, thank you for the response here is the info you have asked for: first my model of focusrite is the Scarlet 2i2 i am using the WASAPI (shared) i have opened task manager and the only thing that is running is cakewalk and this website i am mentioning you on.
  5. i used sound trap fl and ampify and they all work because i wanted to try to find the source of the issue. it didnt make sense why every daw was working fine. after messing with it i have made it to the point where my voice crackles but it records every time, yes i am aware that this is buffer size and i experimented with 256 512 1024 and 2048. every one seems to make my voice crackle. is there something im missing?
  6. then i dont get how every other daw on my computer works perfectly fine.
  7. i dont think it is my computer, fl works perfectly fine, cakewalk keeps messing up, and how do i find the operating system cause i copy and pasted the specs, so nothing was missed
  8. nothing, ive never had this issue until today when i reinstalled it with the focusrite drivers
  9. Device name DESKTOP-R0JMJI0 Processor Intel(R) Core(TM) i5-5200U CPU @ 2.20GHz 2.20 GHz Installed RAM 8.00 GB (7.89 GB usable) Device ID 256822F5-9CBB-4BD1-90DD-B6018B3F30CE Product ID 00330-50000-00000-AAOEM System type 64-bit operating system, x64-based processor Pen and touch No pen or touch input is available for this display
  10. so a few days ago the gain on everything I was recording got unexplainably high and sounded terrible, I found out it was my drivers and I installed new ones meant for my focusrite interface. ever since I kept getting CPU overloads I have tried everything and even uninstalled it twice and then reinstalled it. now when I hit record it either doesn't record until I hit the button three times or crashes. when I hit record and it ends up working my voice cuts out randomly and it sounds terrible, if I add a track for a pre made beat it all just crashes when I hit play. so an answer would be very great right now. I have been trying to figure out how to fix it all day and I'm getting to the point where I feel like buying FL is a better option because everything seems to be running very smoothly on the free version of that.
×
×
  • Create New...